Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM

Klassinen Homeopatia & Psykokinesiologia

Asiakaspalautteita

sun-flower

Palaute 6 päivän kuluttua: Vointini on parantunut huomattavasti. En ole yöksi ottanut l-teaniinin lisäksi muuta rauhottamaan, saamani homeopaattisen valmisteen oton jälkeen. Paine rinnassa on myös hävinnyt joten ruokakin maistuu taas. 

Olemme vuosia hoitaneet perhettämme homeopatialla niin akuuteissa sairauksissa kuin pitkäaikaisissa ongelmissa. Talven 2018 influenssa B parani lapsella Tamiflun sijaan oikein käytettynä Pulsatillalla ja Gelseniumilla. Lempeästi hoidettuna lapsi parani paljon nopeammin iloiseksi ja leikkiväksi. Kiitos ammattitaitoisen homeopaatin!

Tulin Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin Ohjaukseen home- ja mikrobialtistuksen, elohopeamyrkytyksen sekä niistä seuranneen ahdistuksen ja masennuksen vuoksi. Sekä fyysinen että psyykkinen elinvoimani oli hoidon alkaessa erittäin niukka. Kärsin lukuisista oireista mm. pelkotiloista, korvien lukkoisuudesta, hengitysoireista, "muurahaisista" päänahassa ja näköhäiriöistä.
Kuukauden hoitojaksolla fyysiset oireeni ovat kadonneet, itsetuntemukseni sekä sitä kautta henkinen hyvinvointini on parantunut huomattavasti.
Suosittelen lämpimästi!

Kristiinan ohjaus on erittäin ammattitaitoista, luottamusta herättävää ja asiakaslähtöistä. 
Tällä hetkellä olen erittäin luottavainen tulevaisuuden suhteen, kun hoitoon tullessani ajattelin elämäni olevan ohi.

Tämä on maailman parasta hoitoa!
Aina olen avun saanut, milloin tapaturman hoitoon, milloin kokonaisvaltaiseen itseni hoitoon ja nyt viimeksi, äkisti, minulle harvinaisen, influenssan hoitoon. Homeopatia on parantanut elämänlaatuani, enkä aio siitä luopua koskaan ja Kristiina on vaan niin paras Harmi, ettei tässä Suomen valtiossa, homeopatiahoidoista saa korvauksia..  Mutta oman terveyteni ja kissani terveydenhoitoon, olen valmis panostamaan rahojani edelleenkin, KIITOS Kristiina 

Täältä olen saanut avun moneen vaivaan, mm. nukkumiseen, levottomuuteen ja pitkään jatkuneeseen flunssaan. Myös sisäilmaongelmista johtuvien oireiden jälkihoitoa. Hyvät ohjeet saa aina mukaan ja jälkiseurantana vointia kysellään sähköpostilla 2-3 vk:n kuluttua.

Pienenä miinuksena pitkät jonot. Onneksi vanhat asiakkaat saavat akuutteihin oireisiin apua puhelimitse soittoaikoina.
Itselläni on homeopaattinen ensiapupaketti kotona. Siitä on sitten helppo lääkitä homeopaatin ohjeiden mukaan.

Suosittelen lämpimästi homeopatiaa koko perheen vaivoihin, itse apua saaneena jo 25 vuoden ajan isoihin ja pieniin asioihin, ja lapsiani sekä koiraani melkein pelkästään homeopatialla hoitaneena.

Itselläni keho oirehti voimakkaasti. Päätin hakea luontaista apua ongelmiini ja sainkin paljon apua hyvin eri osa-aluille. Olen erittäin tyytyväinen saamaani apuun ja ideointiin tulevaisuudessa.

Olemme saaneet useisiin oireisiin ja sairauksiin apua Kristiinan homeopaattisessa hoidossa. Viimeisimpänä surusta (ystävän kuolema, toisen vakava sairaus) toipumiseen ja lapsen yhtäkkiä ilmestyneisiin iho-oireisiin (kuiva, karhea iho kasvoissa ja käsissä) sekä syylään.

Olen saanut isoa apua Kristiinalta. En tiedä kuinka monta eri terapeuttia olen nähnyt ja yrittänyt löytää apua ongelmiini. Tässä hoidossa tapahtui jotakin, muutos. Iso semmoinen.

Useita antibiootteja ja kaksi putkitusta vaatinut ja silti oireillut korvatulehduskierre loppui kuin seinään homeopaattisella lääkkeellä, eikä ole sen jälkeen uusinut.

Kivulias suutulehdus parani nopeasti homeopatialla.

Sekä lapsen että miehen heinänuhataipumus hoidettiin homeopatialla täysin kuntoon. Samalla hoitui muutama muukin vaiva.

Olin pahasti allerginen, reagoin lähes kaikille ruoka-aineille voimakkain oirein, kunnes hakeuduin homeopaattiseen hoitoon. Puolen vuoden kuluttua pystyi syömään jo lähes normaalisti ja nyt vuosien jälkeen olen edelleen täysin terve ja voin syödä ihan mitä haluan 🙂

Olkapään kiertäjäkalvosimen paha repeäminen hoitui nopeasti vielä entistäkin ehompaan kuntoon homeopatialla niin, ettei lääkäreiden ihmeeksi leikkausta tarvittu ollenkaan!

Lapsesta saakka koko elämän vaivannut kynsienpureskelu, johon oli kokeiltu kaikki mahdolliset muut hoidot, loppui homeopaattisella hoidolla.

Pitkään alitoiminnassa ollut kilpirauhaseni aktivoitui ja koko oloni parani muutamassa päivässä homeopaattisen lääkkeen nauttimisen jälkeen. Tasaista kesti muutaman kuukauden, kunnes minulle alkoi tulla liikatoiminnan oireita ja laboritoriokokeiden perusteella Thyroxin-lääkitystäni vähennettiin. Lopulta lääke ajettiin kokonaan alas lääkärin valvonnassa. Homeopaattisen hoidon aloitin 19 kuukautta sitten ja vointini on koko ajan pysynyt erinomaisena.

Heinäkuussa-09 hain apua tosi runsaisiin kuumiin aaltoihin. Uskomatonta oli, että yksi kulaus vettä, johon pienen pieni rae oli liotettu, toi helpotuksen. Nyt maaliskuussa-10 on hikoilua tullut silloin tällöin, ei kuitenkaan niin runsaana. Jos näin helpolla pääsee, olen tyytyväinen luonnonmukaiseen vaihtoehtoon hormoonien sijasta. Muutama flunssa on myös jäänyt alkuvaiheeseen Aconitumin avulla.

Epäsäännölliset ja hirvittävän runsaat kuukautiset tasoittuivat.

Tulin raskaaksi toisesta kierrosta homeopaattisen hoidon aloittamisen jälkeen. Olimme yrittäneet raskautumista luomusti sitä ennen yli 4v.

Lapsen syylät katosivat homeopaattisella lääkkeellä.

Sain avun vaihdevuosihikoiluun!

Hakeuduin homeopaatille todella kurjassa fyysisessä ja henkisessä tilassa vuosi sitten. Olin kauttaaltani kutiseva ja tulehtuneella ihottumalla, en voinut nukkua enkä käydä töissä. Kortisonilla oireitani oltiin saatu lievitettyä, mutta olin silti hyvin kipeä. Homeopatian avulla lähti paranemisprosessi käyntiin, kutina ja tulehdus helpotti ja iho uusiutui terveenä.

Valloilleenrehahtanut huuliherpes parani muutamassa tunnissa homeopaattisen lääkkeen jälkeen.

Toistuvat hiivatulehdukset loppuivat homeopaatilla käyntiin.

Homeopaattisen lääkkeen jälkeen sain kuumeinfektion (ei ole ollut yli 20vuoteen) ja sen potemisen jälkeen jo vuosikausia kroonisena ollut jatkuva nenäntukkoisuus katosi!

Vuosia juoksin lääkärillä ja hieronnoissa iskiaksen takia. Homeopaattinen lääke otti yhdessä yössä kivun ja vaivan kokonaan pois!

Krooninen poskiontelontulehdus ja allerginen nuha on ollut koko kesän poissa homeopatian ansiosta.

Sain avun vaihdevuosivaivoihin homeopatiasta.

Homeopatia auttoi pahaan akneen.

Käsissäni on ollut ihottumaa teini-ikäisestä saakka. Homeopaattisen hoidon aloitettuani ihoni parani oikeasti muutamassa tunnissa!

Sain homeopaattisesta lääkkestä nopean avun raskauspahoinvointiin.

Lapseni korvatulehduskierre loppui homeopaatilla käyntiin.KIITOS!

Olemme saaneet upeasti apua lapsemme lievään autistisuuteen ja käytöshäiriöihin. Levottomuus ja väkivaltaisuus on hoidon aikana vähentynyt huomattavasti, lähes kokonaan. Hän pystyy nyt käymään koulua normaalisti. KIITOS!

Kärsin tuskallisista suolistovaivoista, migreenistä sekä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta hakeutuessani homeopaattiseen rakennehoitoon, jonka avulla sain terveyteni takaisin! Voin suositella eteenpäin.

Homeopaattisenhoidon ansiosta munasarjani ryhtyivät toimimaan, pääsin eroon hormonikorvaushoidosta ja sain vielä terveen lapsenkin!

Lastani syntymästään asti vaivannut todella paha ummetus, joka ahdisti jo koko perheemme elämää, hoitui homeopaattisella hoidolla.

Kaksi annosta homeopaattista lääkettä paransi tulehduksen viisaudenhampaastani.

Sain kokea helpon ja lähes kivuttoman synnytyksen homeopatian avulla!


Sosiaalisten tilanteiden pelko, josta olin kärsinyt lähes koko elämäni, parani homeopaattisella hoidolla.

Pienten lasteni kanssa valvominen sekoitti oman unirytmini täysin. Homeopaattinenhoito rauhoitti uneni ja mieleni 🙂

Minulla on laatikossa lukemattomia käyttämättömiä lääkereseptejä, joita en ole tarvinnut kun olen aina kääntynyt loppuen lopuksi homeopaatin puoleen! 

Olemme perheenä saaneet avun homeopatiasta mm. astmaan, lapsettomuuteen, korvatulehduksiin, angiinaan, yskään, poskiontelotulehduksiin, pelkoihin, endometrioosiin, kuukautisvaivoihin, nivelrikkoon, ruokamyrkytykseen, ihottumaan, paniikkihäiriöön, jännittämiseen, silmätulehduksiin, synnytykseen, loukkaantumisiin, vatsavaivoihin, alakuloon, suruun ja ahdistukseen, keuhkoputkentulehdukseen. Ja koiralle nivelrikkoon, anaalivaivoihin, yskään, eroahdistukseen, ”hot spotteihin”, paukkupelkoon, valeraskauteen.

Kristiinan taito tavoittaa vaivasta kuin vaivasta syvempi syy ja havainnoida kokonaisuutta on omaa luokkaansa! Kuulla ja nähdä ohi sanojen, ja sanoittaa sitä myös asiakkaalle. Kiitos Kristiina lukemattomista kerroista, joina olen saanut avun kauttasi =)

Olo on kevyt ja murheet on jotenkin helpommin käsiteltävissä. Nyt todellakin tiedän mistä saan avun, jos maailma kaatuu taas päälle. Kiitos Kristiina <3

Parantuminen on varsinkin lapsilla hämmästyttävän nopeaa Homeopaattisessa hoidossa esim. syylä sormessa kuivui vajaassa kahdessa viikossa. Usein lapsi on lähtenyt parantumaan jo samana päivänä. 

Olemme saaneet apua mm. elämän muutostilanteissa (uudessa työpaikassa aloittaminen, muutto toiselle paikkakunnalle, koulun aloittaminen) sekä lapsen kuivan ihon paranemiseen sekä tunne-elämän kehityksen pulmiin. Homeopaattinen hoito on kätevää!

Minun oireet: paniikkihäiriö, ahdistus ja ihmisten pelko vähentyi rajusti. Nämä vanhat tunteet ja ajatusmallit kääntyi ja hävisi. Vahvistuin ja aloin olemaan vapaampi. 

Nyt en ole ollut hoidossa ja olen menossa takaisin, koska tunnen että en ole valmis vielä. Oireet pahentui hoidon alussa mutta hävisi pari päivän päästä. Se oli se ainoa rankka kokemus. Mielummin se kuin voida näin koko elämäni ja syöda apteekin lääkeittä jotka ei hoida syytä vain oireita.

Olen tyytyväinen koska tunnen että saan tosi hyviä neuvoja ongelmiini ja opin paljon mitä en ole ajatellut. Näen myös mieheni ja poikani eri näkökulmasta kun puhun heistä. Olet viisas, empaattinen, hyvä opettaja ja tuki matkalla. Suuri kiitos ❤

Tunsin heti ensimmäisen kuukauden jälkeen oloni huomattavasti paremmaksi. Sain toivoa ja uskoa siihen, että saan apua. Sain myös paljon tietoa, joka auttoi minua ymmärtämään miksi reagoin tietyllä tavalla ja jo se ymmärrys helpotti ja auttoi eteenpäin. Kristiina on erittäin empaattinen ja hänen vastaanotolla on helppo keskustella.

Kiitos Kristiina. Opin paljon itsestäni. Mutta olen huomannut, että prosessi on vielä kesken. Siis varmasti vielä näemme. Ja olen jakanut tietoisuutta Sinusta tuttavilleni. Hyvää syksyä❤️❤️

Erittäin asiantuntevaa, empaattista ja laajakatseista hoitoa. Olen kiitollinen ?❤️

Olen erittäin tyytyväinen. Kuulluksi tulemisen ja ymmärretyksi tulemisen tunteet ja rauhallinen, kaunis vastaanottotila ja -tilanne ovat minulle tärkeitä, ja ne toteutuvat vastaanotolla joka kerta. Koen saavani apua joka kerta, ja ymmärrän itseäni, jaksan ja menestyn koko ajan entistä paremmin.

"Riisu kenkäsi, tämä on pyhä maa" tunnelma on kunnioittava.Hoitojen myötä jouduin riiisumaan kaikki lapsuudesta lähtien keräämäni aseet, vaikka en millään olisi halunnut. Mieli on paljon kevyempi kuin aloittaessani. Olen saanut yöunet takaisin, kuumat aallot pysyvät loitolla, iän tuomat liikkumiseen liittyvät nivelrikko-oireiset vaivat ovat huomattavasti vähentyneet. Eniten iloitsen siitä miten minusta on tulossa Minä.

Vastaanotolle tullessani olin jo melkein luopunut toivosta elää normaalia elämää. Homeopatian avulla saimme kuitenkin tuloksia varsin nopeasti ja jo muutaman kuukauden hoidon jälkeen tilanteeni on merkittävästi parantunut. Olennaista prosessissa on mielestäni Kristiinan kyky kuunnella asiakasta syvällisesti ja muodostaa tämän avulla kokonaiskuva tilanteesta. Oma heittäytyminen ja valmius käsitellä hoidon aikana pintaan nousevia asioita auttaa minusta toipumisessa paljon.

Pieni lapsemme on ollut ollut hankalasta alusta asti Kristiinan hoidettavana. Lapsi on kehittynyt normaalisti, vahvalla vastustuskyvyllä varustettuna. Homeopatia on vahvistanut lapsen kehitystä ja kasvua oma itsenään. Lapsella ei ole ollut yhtään antibioottia vaativaa pahaa tulehdusta, pieniä paikallishoitoja lukuun ottamatta.

Olen aina saanut apua vaivoihin ja erittäin tyytyväinen homeopatiaan ja Homeopaatti Kristiina Benjamissoniin.

Erittäin asiantuntevaa, empaattista ja laajakatseista hoitoa. Olen kiitollinen ?❤️

Kaikki palautteet ovat asianomaisten luvalla julkaistuja.

Yhteydenotto

Vastaanottoaikojen tiedustelut alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 9889 090

tai laita viesti sähköpostiin

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.