Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM

Klassinen Homeopatia & Psykokinesiologia

Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM

Kokonaisvaltainen kuva

Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM sopii niin henkisten kuin fyysistenkin oirehtimisten kanssa kamppailevalle. Ohjaus auttaa Sinua muun muassa vapautumaan oireiden taustalla olevasta stressistä ja vanhoista painolasteista, jotka eivät palvele hyvinvointiasi, mahdollistaen näin terveyden ja hyvinvoinnin lisääntymisen elämässäsi.

Ohjauksessa otetaan huomioon dynaamiset taipumuksesi, herkkyytesi ja tapasi oirehtia sekä oireesi koko elämäsi ajalta. Se johdattaa sinut tämän hetkisen tilanteen ja minkä tahansa käsiteltävänä olevan oireen tai aiheen syntylähteille ja ytimeen, ja auttaa selvittämään menneisyyteen, tähän hetkeen ja tulevaisuuteen liittyvät akuutit ja krooniset probleemit.

 

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä läpikäydään tarpeellisella laajuudella historiasi, se mitä sinulle on tapahtunut elämäsi aikana, kuinka olet sen kokenut, miten selvinnyt ja mitä vaikutuksia sillä on ollut sinuun fyysisellä, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla. Se selventää oireilusi ja erityispiirteidesi alkuperää ja johdattaa siten sinut parempaan minätietoisuuteen.

Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin Ohjauksessa paranemisprosessiasi stimuloidaan Homeopatian avulla ja Psykokinesiologian keinoin ja seurantakäynneillä tarkastellaan prosessin vaikutuksia oireiluusi ja tietoisuutesi kehitystä vaihe vaiheelta kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja terveyttä.

Alat huomata muutoksia olotilassasi ja oireidesi helpottamista yleensä jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta alkaen. Täydellinenkin paraneminen voi tapahtua kerrasta, mutta useimmiten se on prosessina tapahtuvaa itsensätiedostamista, jossa askel askeleelta vapaudutaan joskus jopa koko elämän aikana kertyneestä kuormasta. Tämä voi ottaa muutaman käyntikerran tilanteesta ja valmiuksista riippuen.

Hinnasto:

  • ENSIKÄYNTI: Syvähaastattelu, tarvittaessa kehon vitamiini-, hivenaine- ja raskasmetallikartoitus
    Ensikäynnin kesto 1,5h, hinta 188€ sisältää kaikki tarvittavat homeopaattiset lääkevalmisteet
  • JATKOKÄYNNIT: Seurantahaastattelu, tarpeen mukaan syventävä ohjaus tai psykokinesiologinen istunto
    Jatkokäynnin kesto 45minuuttia, hinta 118€ sisältää kaikki tarvittavat homeopaattiset lääkevalmisteet

Seurantakäynnit toteutetaan yleensä 4-6 viikon välein. Käyntien välissä voit tarvittaessa olla yhteydessä viestillä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Käynnit maksetaan tilille laskun eräpäivään mennessä. Myöhästyneistä suorituksista joudun perimään muistutusmaksun.

Peruuttamatta jätetyistä tai alle 48 tuntia ennen perutuista käynneistä joudun velottamaan täyden hinnan.

Yli 15 vuoden vastaanottokokemukseni näiden hoitomuotojen vaikutuksesta monenlaisiin tilanteisiin on niin positiivinen, että rohkenen tarjota asiakkailleni tyytyväisyystakuun: jos joudumme toteamaan, ettet ole hyötynyt tapaamisistamme millään tavalla vielä kolmannenkaan kerran jälkeen, annan rahat takaisin.


Hoitokokemuksia


Kokonaisvaltainen Hyvinvointi

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kartoituksessa ja ohjauksessa käytettävät menetelmät:

Klassinen Homeopatia

Homeopatia on saksalaisen tohtori Samuel Hahnemannin 1700-luvun loppupuolelta asti kehittämä, aineen energeettiseen olemukseen perustuva luontaislääketieteellinen hoitomuoto.

Alkunsa idea sai huomiosta, että moni lääkkeenä käytetty aine aiheutti terveellä ihmisellä samanlaisia oireita, kuin mitä se sairaalla paransi. Hahnemann ryhtyi kehittämään valmistusmenetelmää, erityistä laimentamista, voidakseen minimoida lääkkeiden aiheuttamat sivuvaikutukset, ja huomasi menetelmän samalla voimistavan lääkkeen parantavaa vaikutusta.

Useimmat homeopaattiset lääkevalmisteet on valmistettu kasveista, eläimistä tai alkuaineista, siis kautta aikain lääkinnässä käyteyistä luonnollisista aineista. Erityiseksi homeopaattisen lääkevalmisteen tekee sen valmistusmenetelmä.
Homeopaattiset lääkevalmisteet eivät ole rohdoksia tai luontaistuotteita, eivätkä sisällä mitään kemiallisesti valmistettuja aineita.

Homeopaattisia lääkevalmisteita voidaan käyttää ihan kliinisesti pelkkien oireiden hoitoon, esimerkiksi tapaturmissa, mutta varsinainen
Homeopaattinen hoitaminen tarkoittaa hyvin pitkälle kehitettyä metodia huomioida ihminen kokonaisuutena, kaikkine oireineen, elinolosuhteineen ja historioineen, ja löytää koko häneen kehittyneen, yksilöllisen oirekokonaisuutensa kattava apu.

WHO:n (World Health Organization) tutkimuksen mukaan homeopatia on maailman toisiksi käytetyin hoitomuoto kemiallisen lääketieteen jälkeen. Esimerkiksi Itävallassa joka neljäs lääkäri suosii homeopaattisia lääkevalmisteita ja Englannissa toimii viisi valtion rahoittamaa homeopaattista sairaalaa. Homeopatiaa opetetaan monissa yliopistoissa ympäri maailmaa.

Monissa maissa, Pohjoismaistakin jo Norjassa, Homeopatian asema on virallistettu osaksi terveydenhuoltojärjestelmää.

Joitakin tieteellisiä tutkimuksia Homeopatiasta
Homeopatian tutkimuslaitos
Usein esitettyjä kysymyksiä ja väitteitä Homeopatiasta

Psykokinesiologia

Saksalainen lääkäri ja psykoterapeutti tri Dietrich Klinghardt kehitti kroonisten sairaustilojen hoitoon kokonaisvaltaisen menetelmän, johon kuuluu kinesiologinen kehon diagnostiikka ja psyyken syvän tason hoito.

Menetelmän perustana kinesiologinen lihastesti eli kehoa käytetään biofeedback-instrumenttina, jonka avulla voidaan kommunikoida piilotajunnan kanssa.

Lihasjännityksen muutoksia apuna käyttäen voidaan tehdä päätelmiä ympäristö- ja raskasmetallirasituksesta, sähkösaasterasituksesta, geopaattisesta rasituksesta, ruoka-aineallergioista, bakteeri- ja virusinfektioista, lisäravinteiden tarpeesta ja puutostiloista, rakenteellisista ongelmista, purennasta, hammasmateriaalien sopivuudesta ym.

Menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin autonomisen hermoston toiminnasta.

Psykokinesiologia mahdollistaa psyyken ja mielen taakkojen purkamisen. Sen avulla voimme työstää traumaattisia tapahtumia ja sairauksien psyykkisiä taustoja.
Jokaisella meistä on murheita ja suruja sekä menneisyydessä että nykyisyydessä. Nämä vähentävät elämäniloa ja elinvoimaa. Jos taakka on liian raskas, ihminen sairastuu.

Kinesiologisen lihastestin avulla käymme dialogia ei-tietoisen mielen kanssa. Vaivan tai oireen opastamana etsitään ja koetaan lyhyesti uudelleen alkuperäinen trauma, joka puretaan sitten akupisteitä koputtamalla tai silmänliikkeitä tai väriterapiaa apuna käyttäen. Yleensä tätä seuraa syvä rentoutumistila.

Jokainen istunto on oma kokonaisuutensa. Sen jälkeen ihminen on jättänyt stressiä ja jännitystiloja pysyvästi taakseen, jolloin myös kehon omat korjausmekanismit alkavat toimia paremmin. Monesti kehon ongelmat paranevatkin huomattavasti mielen tasapainottumisen seurauksena.

Psykokinesiologia lyhyesti
Pk-hoitomuodon esittely

Yhteydenotto

Vastaanottoaikojen tiedustelut alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 9889 090

tai laita viesti sähköpostiin

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.