Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM

Klassinen Homeopatia & Psykokinesiologia

Kristiina Benjaminsson

Kristiina Benjaminsson
Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin Ohjaaja
Diplomityön tehnyt Klassinen Homeopaatti, CHP, Psykokinesiologi, kirjalija

Koulutukseni:

  • Klassisen homeopatian 4-vuotinen peruskoulutus Luontaislääketieteen Instituutti Kairon 2002-2007
  • Kansainvälinen CHP-diplomi 2007-2010 syventävän tietouden Dynamis-koulutus Kööpenhamina
  • Täydennyskoulutuksia monien maailmankuulujen pitkän linjan Homeopaattien johdolla: polygrafiateknologi, unitutkija Susan Pihl, Ph.D. Jeremy Sherr, CHP Camilla Sherr, F.S.Hom. David Munday, biokemisti, naturopaatti Alize Timmerman, R.S.Hom, FSHom. Misha Norland, MPH, CCH. Dana Ullman, MD Jonathan Shore, Dr. Divya Chhabra, Jenny Tree, Ewald Stöteler...
  • Lääketieteen perusteet (620t): anatomia ja fysiologia, neurologia, tautioppi, psykologia, psykiatria, ravintoterapia ja fytoterapian perusteet sekä luontaislääketieteen tieteenfilosofiaa.
  • ReiKi-Master 2005 ReiKi Grand Old Master Väinö Piirala. ReiKi-kertauskursseja Marianne Kiskola.
  • Psykokinesiologin täydennyskoulutus 2010-2011 Naturheilpraxis Silja Tauriainen-Ballinin opetuksessa, koska sen tekniikat ovat erittäin tehokkaita esimerkiksi traumojen purkamisessa ja tunneblokkien avaamisessa, ja se soveltuu hyvin yhteen Homeopatian kanssa käytettäväksi.
  • Keväästä 2011 saakka olen tehnyt tarvittaessa myös hivenaine- ja vitamiinimittauksia kinesiologisella lihastestauksella.
  • Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti käymällä joka vuosi useita erilaisia homeopatian ja psykokinesiologian täydennyskoulutuksia, sekä muita koulutuksia, kuten NLP, hypnoosi, psykologia, kiinalainen lääketiede, jne, ... täyttäen näin Suomen Homeopaatit Ry:n ammattipätevyyslistalla pysymisen vuotuisat koulutusvaatimukset.
  • Kesällä 2021 julkaisin ensimmäisen kirjani HELP -Homeopaattinen Ensiapu ja Luonnonmukainen Paraneminen yhdessä yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkisen kanssa.

Homeopatian pariin johdatuin alunperin lapseni erittäin vaikean unihäiriön hoidon kautta. Emme nukkuneet hänen ensimmäisen 3 elinvuotensa aikana kuin noin 15 minuutin pätkissä. Nähdessään ympärivuorokautisen valvomisen aiheuttaman koko perheen väsymyksen viisas neuvolantäti suositteli kääntymistä homeopaatin puoleen. En tiennyt homeopatiasta silloin yhtään mitään, mutta halusin kokeilla vielä tämän oljenkorren ennen unilääkkeitä, joita lääkäri jo suositteli.

Homeopaatti kuunteli ja kyseli ja määritteli lapselle sopivan homeopaattisen lääkeaineen. Yhden ainokaisen helmen nautittuaan lapsi rauhoittui nukkumaan, raivokohtaukset loppuivat lähes kokonaan ja uniongelmia ei sen jälkeen enää ollut!

Olin niin ällistynyt homeopaattisen hoidon vaikutuksesta, että toivuttuani univelasta ja parannuttuani itse homeopatian avulla kahdesta parantumattomaksi diagnosoidusta sairaudesta, ryhdyin opiskelemaan alaa.

 

Olen kiitollinen homeopatialle ja muille luonnonmukaisille hoitomuodoille omasta ja lukuisten läheisteni terveydestä, ja koen voimakasta kutsumusta kehittää kykyjäni ja ymmärrystäni voidakseni auttaa kipujen, sairauksien, lääkekierteiden tai ylitsepääsemättömien elämäntilanteiden raskauttamia kanssaeläjiä hyvinvoinnin pariin.

Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjauksenTM menetelmä on kehittynyt 15 vuoden vastaanottotyöni aikana, kaiken opiskelemani ja asiakkaideni kokemusten johdattamana, edesauttamaan yhä tuloksekkaampaa hoitoa.


Lue lisää hoidosta

Parempi paikka

Yhteydenotto

Vastaanottoaikojen tiedustelut alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 9889 090

tai laita viesti sähköpostiin

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.