Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM

Klassinen Homeopatia & Psykokinesiologia

omakuva 2022-3

Kristiina Benjaminsson
Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin Ohjaaja
Diplomityön tehnyt Klassinen Homeopaatti, CHP, Psykokinesiologi, kirjalija

Koulutukseni:

  • Klassisen Homeopatian 4-vuotisen peruskoulutuksen opiskelin Luontaislääketieteen Instituutti Kaironissa 2002-7
  • Kansainvälisen CHP-diplomin suoritin 2007-10 syventävän tietouden Dynamis-koulutuksesta Köpenhaminassa.
  • Olen saanut opiskella ja täydennyskouluttautua monien maailmankuulujen pitkän linjan Homeopaattien johdolla: polygrafiateknologi, unitutkija Susan Pihl, Ph.D. Jeremy Sherr, CHP Camilla Sherr, F.S.Hom. David Munday, biokemisti, naturopaatti Alize Timmerman, R.S.Hom, FSHom. Misha Norland, MPH, CCH. Dana Ullman, MD Jonathan Shore, Dr. Divya Chhabra, Jenny Tree, Ewald Stöteler...
  • Opiskeluuni on sisältynyt myös lääketieteen perusteet (620t): anatomia ja fysiologia, neurologia, tautioppi, psykologia, psykiatria, ravintoterapia ja fytoterapian perusteet sekä luontaislääketieteen tieteenfilosofiaa.
  • ReiKi-Masteriksi valmistuin 2005 ReiKi Grand Old Master Väinö Piiralan kurssilta. ReiKi-kertauskursseja olen käynyt Marianne Kiskolalla.
  • Psykokinesiologiksi täydennyskouluttauduin vuonna 2010-2011 Naturheilpraxis Silja Tauriainen-Ballinin opetuksessa, koska sen tekniikat ovat erittäin tehokkaita esimerkiksi traumojen purkamisessa ja tunneblokkien avaamisessa, ja se soveltuu hyvin yhteen Homeopatian kanssa käytettäväksi.
  • Keväästä 2011 saakka olen tehnyt tarvittaessa myös hivenaine- ja vitamiinimittauksia kinesiologisella lihastestauksella.
  • Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti käymällä joka vuosi useita erilaisia homeopatian ja psykokinesiologian täydennyskoulutuksia, sekä muita koulutuksia, kuten NLP, hypnoosi, psykologia, kiinalainen lääketiede, jne, ... täyttäen näin Suomen  Homeopaatit Ry:n ammattipätevyyslistalla pysymisen vuotuisat koulutusvaatimukset.
  • Kesällä 2021 julkaisin ensimmäisen kirjani HELP -Homeopaattinen Ensiapu ja Luonnonmukainen Paraneminen yhdessä yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkisen kanssa.

Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjauksenTM menetelmä on kehittynyt 15 vuoden vastaanottotyöni aikana, kaiken opiskelemani ja asiakkaideni kokemusten johdattamana, edesauttamaan yhä tuloksekkaampaa hoitoa.


Lue lisää hoidosta

Oma kokemukseni:

Homeopatian pariin alunperin johdatuin lapseni erittäin vaikean unihäiriön hoidon kautta. Viisas neuvolantäti suositteli kääntymistä homeopaatin puoleen, nähdessään kolmen vuoden ympärivuorokautisen valvomisen aiheuttaman koko perheen väsymyksen. Yhden ainokaisen lääkehelmen nautittuaan lapsi rauhoittui nukkumaan, eikä uniongelmia ole sen jälkeen ollut! Olin niin ällistynyt homeopaattisen hoidon vaikutuksesta, että toivuttuani univelasta ja parannuttuani itse homeopatian avulla kahdesta parantumattomaksi diagnosoidusta sairaudesta, ryhdyin opiskelemaan alaa.

 

Olen kiitollinen homeopatialle ja muille luonnonmukaisille hoitomuodoille omasta ja lukuisten läheisteni terveydestä, ja koen voimakasta kutsumusta kehittää kykyjäni ja ymmärrystäni voidakseni auttaa kipujen, sairauksien, lääkekierteiden tai ylitsepääsemättömien elämäntilanteiden raskauttamia kanssaeläjiä hyvinvoinnin pariin.

 

Parempi paikka

Yhteydenotto

Vastaanottoaikojen tiedustelut alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 9889 090

tai laita viesti sähköpostiin

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.