Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin OhjausTM

Klassinen Homeopatia & Psykokinesiologia

Homeopaattinen ensiapu

Ensiapu

Apu aina käden ulottuvilla!

Yhä useimmat ihmiset haluavat välttää lääkkeiden liikakäyttöä ja hakevat siksi luonnollisempia hoitomuotoja. Homeopatia tarjoaa tässä turvallisen ja sivuoireettoman täydennyksen.

 

Jokainen, joka hakee parempaa ymmärrystä terveydestä ja paranemisesta, löytää homeopatian erittäin tärkeänä ja sovellettavana hoitomuotona.

Homeopatiaa on harjoitettu yli 220 vuotta ja sitä on tänä päivänä saatavilla joka paikasta ympäri maailman. Suomessakin Homeopaattisia valmisteita myydään useissa apteekeissa ja lähes jokaisessa hyvinvarustellussa luontaistuotekaupassa.

Oikein valittu valmiste voi auttaa kipuun, verenvuotoon, vatsatautiin ja stopata alkuunsa puhkeamassa olevan flunssan parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

Alla  minimaalinen kuvaus joistakin valmisteista, joita suosittelen pitämään aina kotona ja myös mukana matkoilla tapaturmien ja äkillisten sairastumisten varalta.

 

Huomio, ettei läheskään kaikkia lieviä oireita tarvitse hoitaa lääkitsemällä. Homeopatialla voidaan avittaa paranemisen alkamista ja nopeutumista, jos oire tuntuu jämähtäneen tai toipuminen on muuten hidasta. Keholla on ihmeellinen kyky parantua ihan itsestäänkin. Vakavissa tilanteissa hakeudu asiantuntijan hoitoon.

 

 • Aconitum - Mihin tahansa vilustumisesta tai pelästymisestä alkaneisiin oireisiin.
 • Apis - Punaiset, turvonneet hyönteisten pistokset ja muihin saman tuntuisiin kipuihin.
 • Arsenicum - Ruokamyrkytyksiin, turistiripuliin ja vatsatautiin. Vetiseen nuhaan.
 • Arnica - Haavoihin, mustelmiin ja muihin veriruhjeisiin, yleisvalmiste toipumiseen.
 • Belladonna - Kovaan, hehkuvaan kuumeeseen, kun potilas on ärtyisä tai houreinen.
 • Chamomilla - Hammassärkyyn ja puhkeamiseen, kun potilas kiukkuinen ja levoton.
 • Hypericum - Runsaasti hermoja sisältäviin kehonosiin kohdistuneisiin vammoihin.
 • Rhus Tox - Venähdyksiin ja nyrjähdyksiin, joita jatkuva liikuttaminen helpottaa.
 • Ruta - Venähdyksiin ja revähdyksiin, joissa oireena sattuneen kohdan jäykkyys.
 • Symphytum - Luukalvon vammoihin, luunmurtumiin. Syytä tarkistuttaa lääkärissä.
 • Urtica Urens -Nokkosihottumaan, lieviin palovammoihin, lisäämään maidoneritystä.

Erityisohjeet flunssan ja influenssan hoitoon

 

Homeopaattisten lääkevalmisteiden vahvuudeksi kannattaa valita D30-C30, jolloin annostus on kaksi raetta imeskeltynä tai vesitilkkaan liotettuna 15 minuutin - 2 tunnin välein, kunnes oireet ovat 80% paremmat.
Jos kahden annoksen jälkeen oire ei ole selvästi alkanut helpottamaan, vaihda valmistetta tai ota yhteys hoitavaan Homeopaattiisi tarkemman määrityksen tekemiseksi.

 

Homeopaattisten valmisteiden tehokas ja turvallinen käyttö edellyttää jonkinlaista perusymmärrystä ihmisen fysiologiasta ja sairastumisten mahdollisista syistä, jotta osaa arvioida, minkälaisissa tilanteissa on turvallista pitäytyä kotihoidossa ja missä tarvitaan perehtyneen ammattilaisen apua.

Tätä tarvetta vastaamaan olen yhdessä kokonaisvaltaisiin hoitomuotoihin perehtyneen homeopaatin ja yleislääketieteen erikoislääkärin Sauli Siekkisen kanssa kirjoittanut yksinkertaisen, kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen perustuvan tietokirjan homeopaattisten valmisteiden turvallisesta ja tehokkaasta itsehoito-käytöstä akuuteissa tilanteissa.

Kirjan käyttäjäystävälliset ohjeet sekä yksinkertainen hakemisto antavat ymmärrystä oireilun taustoista ja tekevät oikean valmisteen valinnan helpoksi.

 

Akuuttihoidon käsikirja on tarkoitettu kaikille itseään ja lähimmäisiään luonnonmukaisin keinoin hoitamaan pyrkiville ja terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen ajattelun maailmankuvasta kiinnostuneille.

 

Kirjan avulla opit ymmärtämään erilaisten oireiden ja sairaustilojen logiikkaa ja luonnetta ja saat selkeät ohjeet monien homeopaattisten valmisteiden oikeaan käyttöön esimerkiksi flunssien, vatsatautien ja pienten tapaturmien kätevässä kotihoidossa.

Kirjasta opit:

  • perusasiat homeopatiasta hoitomuotona
  • mitä voit itse hoitaa ja miten
  • miten homeopaattisia valmisteita käytetään ja annostellaan
  • valitsemaan oikean valmisteen
  • tuntemaan tärkeimmät itsehoidossa käytettävät homeopaattiset valmisteet

Kirjassa on esitetty yleisimmät akuutit vaivat ja niiden mahdollisia syitä, ja ehdotettu joitakin tilanteisiin sopivia homeopaattisia valmisteita. Kirjan ohjeet ovat tarkoitetut ainoastaan lieviin akuutteihin tilanteisiin, eivätkä ne korvaa koulutetun homeopaatin kokonaisvaltaista määritystä, eikä lääkärin tekemää taudinmääritystä ja hoitoa. Vakavissa tilanteissa ja kroonisissa tapauksissa on ehdottomasti käännyttävä hyvin koulutetun asiantuntijan puoleen.

 

Toivon, että tämä käsikirja löytää tien arkeesi ja auttaa sinua ja läheisiäsi voimaan paremmin.

Kirjan toinen painos on nyt saatavilla. Tee tilaus tästä.

Yhteydenotto

Vastaanottoaikojen tiedustelut alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 9889 090

tai laita viesti sähköpostiin

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.